Laboratori d'anàlisi Dr. Ferrer

Laboratori Dr. Ferrer va ser fundat el 1986 pel Dr. Rafael Ferrer Gener. Des del seu inici el laboratori ha tingut entre els seus principals objectius la realització d'anàlisis clíniques amb la màxima professionalitat i garantint la confidencialitat tant pel que fa als resultats obtinguts com a les consultes professionals. Entre les seves característiques principals hi ha la de la proximitat al pacient i la col·laboració amb els clínics per consultories especialitzades i assessories en l'àmbit de les anàlisis clíniques destinades al diagnòstic.

El nostre laboratori ofereix la possibilitat de realitzar les tècniques més avançades i col·labora amb diferents consultoris mèdics, i les principals mutualitats mèdiques.

Laboratori integrat al LABOGRUP des de la seva fundació i col·laborador del Laboratori Dr. Echevarne.

Homologat per la Generalitat de Catalunya des de l'any 1996 (Registre de la Generalitat de Catalunya: E08039985) i adscrit a diferents programes de control de qualitat interns i externs (AEFA i AEBM) així com a programes de formació continuada.

Oferim la màxima professionalitat
i confidencialitat des de la proximitat
i el tracte personal.

Atenem pressupostos sense compromís, amb rapidesa i sense intermediaris i intentant buscar la màxima accessibilitat econòmica.

Detecció d'anticossos Covid-19 per a empreses i particulars. Possibilitat d'extraccions en la mateixa empresa i mostres de PCR, també mostres a residències. Proves PCR amb resultats al dia següent. Proves PCR urgents amb suplement.
Mètode ràpid de l'Antigen Covid (també a domicili)

Dr. Rafael Ferrer Gener (director)
Llicenciat en Medicina i Cirurgia, així com llicenciat en Farmàcia i especialista en Anàlisis Clíniques.